Emporium Banja Luka
Emporium Banja Luka
January 30, 2017

Hotel Jelena Brčko

Hotel Jelena Brčko

Hotel Jelena u Brčkom nalazi se u samom centru grada. Udaljen je od graničnog prelaza sa Hrvatskom svega 250 metara. U neposrednoj blizini hotela su Dom kulture, Tržni centar Sloboprom'S, kao i sve važnije ustanove i institucije Vlade Brčko distrikta.

Hotel Jelena u svom sastavu ima 43 savremeno opremljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe i apartmane. Sve smještajne jedinice zadovoljavaju najviše standarde i potrebe gostiju i uklapaju se u moderne trendove svjetskog hotelijerstva.

U prizemlju hotela nalazi se luksuzni restoran. Pored internacionalnih specijaliteta, posebno ističemo majstorstvo u pripremi mediteranskih specijaliteta, vegetarijanskih jela i poslastica. Na raspolaganju su vam i pažljivo probrane etikete domaćih i inostranih vina. Zbog svega navedenog naš restoran postaje nezaobilazno mjesto za svakog istinskog gurmana.

Na prvom spratu Hotela nalazi se Conference Jelena-VIP zona, ekskluzivan prostor za sastanke i seminare. Kapaciteti sala se, u zavisnosti od vrste i namjene događaja, kreću od 10 do 400 osoba.

Više o hotelu Jelena u Brčkom saznajte ovdje!