Sloboprom Modriča
Sloboprom Modriča
January 30, 2017
Emporium Bijeljina
Emporium Bijeljina
January 24, 2017

Hotel Jelena Banja Luka

Hotel Jelena Banja Luka

Hotel Jelena u Banjaluci nalazi se uz sami tranzitni pravac Banjaluka - Gradiška, na svega 7 do 8 minuta lagane šetnje od centra Banjaluke. Objekat je smješten u kompleksu tržnog centra "EMPORUIM", na prostoru nekadašnjeg "Čajaveca".

U ponudi su 54 prostrane, vrhunski opremljene sobe, posebno dizajnirana soba za invalide, te 3 komforna prefinjeno dizajnirana apartmana.. Sve smještajne jedinice zadovoljavaju različite potrebe gostiju i uklapaju se u moderne standarde svjetskog hotelijerstva. Sve sobe i apartmani su opremljene inteligentnim "smartcard" sistemom, elektronskim sefom, bežičnim internetom, direktnom telefonskom linijom, klima uređajem, mini-barom, satelitskim i kablovskim TV sistemima, fenom...

U sklopu našeg hotela nalazi se luksuzni restoran. Kao hotel koji u prvi plan stavlja užitak, ističemo gastronomsku ponudu koja će vas oduševiti. Restoran nudi širok izbor delikatesa pripremljenih na savremen način, uz korištenje najsvježijih namirnica. U ponudi su i probrane etikete domaćih i inostranih vina.

Pored osnovnih smještajnih jedinica, Hotel Jelena Banja Luka posjeduje i dvije vrhunski opremljene konferencijske sale. Ekskluzivan prostor za sastanke i seminare korisnicima pruža mogućnost rada u izuzetno mirnim i diskretnim uslovima.

Više o nama saznajte ovdje!